24 uur Mascara

24 uur mascara dag en nachtEindelijk! Een Night & Day mascara in de echte zin van het woord! Niet vlekken en niet druppelen.
Perfecte kleur voor 24 uur totdat u het met veel warm water en je vingers eraf haalt. Op dezelfde manier waarop je normaal gesproken je gezicht wast. Dankzij een aantal opmerkelijke nieuwe technologieën en de temperatuur van het water (ongeveer 38 ° C / 100 ° F), zwelt het speciale polymeer film op de wimpers en breken deze in kleine vlokken die dan gemakkelijk kunnen worden afgespoeld. Geen behoefte aan make-up remover? Ideaal voor bruiden en iedereen die behoeft heeft aan duurzame mascara die perfect blijft zitten de hele dag en de hele nacht lang! 100% waterdicht en absoluut geen transfer! Nooit meer vlekken, zelfs niet in warme of vochtige omstandigheden.

HIGH DEFINITION APPLICATOR – EXTREME KRUL Max volume en krul effect dankzij de speciale applicator waarmee u boetseren en aan iedere wimper, een voor een.

3D formule met Panthenol + VITAMINE E
De nieuwe gel formule met 3D-polymeren geeft uw wimpers een driedimensionaal uiterlijk, garandeert geweldige prestaties! Exceptionele definitie, lengte en curve
Application is snel en het effect is onmiddellijk.
Panthenol en vitamine E beschermen te versterken en de wimpers, waardoor ze gezond en soepel. Voor een mascara met een delicate, romige textuur.
Ophtalmologically en dermatologisch getest.
Ideaal voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.